Energie & zelfzorg online

Hoe kom je tot koesterende zelfzorg als je natuur meer is om je op anderen te richten? Energie & zelfzorg is een training voor wie met mensen werkt en moeilijk bij zichzelf kan blijven. Hoe laad je op, waardoor loop je leeg en hoe komt het dat je pijn krijgt als je ontspant? Waardoor kan het voelen alsof je omgeving veel invloed op je stemming heeft en hoe verminder je die impact?

Door energieoefeningen en meditaties krijg je inzicht in de dans tussen jezelf en anderen. Je innerlijke kracht groeit, zonder trucjes waarvan het effect zo weer wegwaait. Hierdoor blijf je op een sensitieve manier in contact met jezelf én de ander. Dit blijft niet beperkt tot oefenen binnen de training. Er is aandacht voor integratie in de praktijk zodat je het geleerde in je dagelijks leven kunt weven.

Hoe ziet de training eruit?

• De online training Energie & zelfzorg is een individueel traject. De oefeningen kun je op je eigen tijd doen.

• Je krijgt drie lessen via de mail, steeds één per week, met meditaties (audiobestand en pdf), energieoefeningen en uitleg over opladen, leeglopen, bescherming en energiestructuur.

• Tussen de tweede en derde les is een online consult mogelijk. Hiervoor kun je bijvoorbeeld denken aan: begeleiding bij een oefening of meditatie; sparren over een situatie die jij veel tegen komt; een energetische behandeling op afstand; inzicht krijgen in waardoor een oefening je raakt of juist niets lijkt te doen of iets anders wat voor jou belangrijk is.

• Een consult is mogelijk via verschillende vormen van beeldbellen of telefonisch.

• Kosten voor de training: 50 euro. Na aanmelding krijg je een tikkie waar je het bedrag mee kunt overmaken. Zodra het bedrag is overgemaakt ontvang je de eerste les.