Nonduale oefengroep

Oefengroep over nondualiteit, nonduale kwaliteiten en de toepassing daarvan in de praktijk. We werken aan de hand van het boek Nondual Therapy / Non-duale therapie van Georgi Y. Johnson. Zij bespreekt een groot aantal non-duale kwaliteiten, de werking van vervormingen en ze geeft technieken voor begeleiders. Meditaties helpen geven inzicht in je eigen relatie met deze kwaliteiten. Vanuit welke staat van zijn beweeg jij je door de wereld? Welke ervaringen zijn mogelijk als je contact maakt met wat zich onder de dagelijkse flow van emoties en gevoelens beweegt? Dit onderzoek geeft kans op een bewustzijnsverandering die ook verdiepend is als je al veel hebt gedaan aan persoonlijke ontwikkeling.

Per bijeenkomst werken we met een hoofdstuk uit het boek door meditatie, uitwisseling en gezamenlijk onderzoek. Afwisselend bereidt één persoon de bijeenkomst voor en leidt die ook.

We werken aan de hand van het boek Nondual Therapy / Nonduale therapie; Georgi Y. Johnson, VeReCreations 2017. Nederlandse of Engelse versie.

Voorkennis
In principe leest iedereen van tevoren het betreffende hoofdstuk. Het is niet erg als dat een keer niet lukt.
Meditatie ervaring is gewenst maar niet verplicht. Heb je zin in een uitdaging op dit gebied dan ben je welkom.

Begeleiding
De oefengroep wordt georganiseerd door Sarah Lewis en Nynke van der Hoek.

Sarah en Nynke bereiden voorlopig voor. Vind jij het leuk om ook eens een bijeenkomst voor te bereiden en te begeleiden dan kan dat. Je kunt ook als deelnemer mee doen.

Mee doen
We werken met een semi-vaste groep waarin je af en toe kunt instromen. Wil je mee doen, dan kun je instromen op vrijdag 8 november. Daarna weer na de kerstvakantie.

Kijk voor data, tijd en kosten bij de agenda. Je kunt je per keer opgeven.