Individueel

ENERGETISCHE BEGELEIDING

Energetisch werk gaat uit van energiepunten en -banen op en rond het lichaam, met fysieke en emotionele verbanden. Door spanning en stress kan energie vast gaan zitten of zich ophopen rond bepaalde punten, waardoor de doorstroom van energie vermindert. Zachte aanraking met de handen of vingertoppen activeert deze punten. Hiermee ontstaat ruimte om wat spanning los te laten. Een energiebehandeling stimuleert het zelfgenezend vermogen en ondersteunt het (her)vinden van balans.

Energetische begeleiding is een zachte manier van werken die diep door kan werken. Daardoor is het geschikt voor wie in een persoonlijk proces zit en behoefte heeft aan ondersteuning. Een consult begint met een kort gesprek over het thema waar je nu mee bezig bent. Een energiebehandeling helpt je:

• Om op een zachte manier te kijken naar thema’s waar je mee bezig bent.
• Om dieper te ontspannen en een gevoel te krijgen van dichter bij jezelf te komen.
• Beter te gronden en meer contact te krijgen met je lichaam en gevoel.
• Om meer in contact te komen met wat achter allerlei (beschermings)laagjes en structuren zit, met je essentie.
• Om in contact te komen met thema’s waar je wat meer aandacht kunt schenken.

Zoek je een wellness behandeling die zich primair richt op ontspanning en bijtanken? Dan kan ik je van harte een collega aanraden.

Praktisch:
In 2014 begon ik aan de zevenjarige opleiding Spirituele psychologie. Zolang ik nog in opleiding ben bied ik consulten tegen een passende prijs aan. Een afspraak van 45 – 60 minuten voor energetische begeleiding kost 25 euro.

Interesse? Bel of mail voor een kennismakingsgesprek: nynke@socialeverandering.nu / 06 41306772.