Herstelacademie

Heb je een intensieve tijd achter de rug, voel je je afgesneden van jezelf en van wat het leven zinvol maakt en kleur geeft? Verlang je ernaar weer te durven dromen, je potentie en het plezier daarin te herontdekken? Wil je verder kijken dan symptomen en praktische problemen? Dan is het aanbod van de Herstelacademie misschien iets voor jou.

De Herstelacademie bij EdanZ is een plek om tot jezelf te komen, op avontuur te gaan en je eigen pad te ontdekken. We bieden ruimte voor groei aan mensen in een herstelproces, zoals na een ontwrichtende ervaring of een periode van psychische problemen. Je kunt weer gaan voelen dat je er toe doet en dat je mogelijkheden hebt.

De cursussen en workshops bieden tools om je zo te verhouden tot de wereld dat je kunt voelen dat je in ontwikkeling bent. We werken met benaderingen die gebaseerd zijn op herstel- en empowermentonderzoek en die je echt verder helpen. Hieruit delen we tools en modellen die je inzicht kunnen vergroten en je perspectief en mogelijkheden geven. Om ook te ervaren wat je leert, werken we met bewegen en meditatie in beweging, kunst en creativiteit, gesprekken, meditatie en energiewerk, coachingscirkels, symboliek, je verhaal verkennen en meer. Trainers bij de Herstelacademie werken vanuit gelijkwaardigheid en kennen herstelprocessen uit eigen ervaring.

CURSUS EN WORKSHOP

Module Jezelf ontmoeten waar je bent

Module Je hart vinden

Betekenisvol leven ism Link050

Module Werken vanuit ervaringsdeskundigheid