Dagworkshops

Zelfzorg dagworkshops

Dagworkshops die je helpen om van binnenuit sterker te worden. Tijdens deze dagen onderzoek je de verbinding met jezelf en met anderen. Hoe ben je aanwezig in contact met anderen? Welke impact heeft dit op jezelf en op de interactie Werkvormen zijn meditatie, energieoefeningen, lichaamsgerichte vormen, dialoog en uitwisseling.

Verdieping

De zes dagen hebben elk een eigen thema. Ze zijn als serie en los te volgen. Voor wie de cursus Energie & Zelfzorg heeft gevolgd bieden deze dagen een verdere verdieping.

Om aan deze dagen mee te doen heb je ervaring in het werken met mensen. Voorkennis is verder niet nodig, meditatie ervaring is wel gewenst. Heb je nog geen ervaring met mijn manier van werken, twijfel je of het past of heb je een specifieke ondersteuningsvraag? Dan is een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te raden.

Data en thema’s:

Zaterdag 12 oktober 2019: Gronden en centeren
Zaterdag 9 november: Vitaliteit
Zaterdag 1 februari 2020: Contact met je kwaliteiten
Zaterdag 7 maart: Dubbele aandacht
Zaterdag 18 april: Interactie met anderen
Zaterdag 16 mei: Energie als tool in begeleiding

Praktische informatie

Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: EdanZ, van Oldenbarneveltlaan 6, Groningen
Kosten: een losse dag kost € 75; bij een inschrijving voor het hele traject van zes dagen: € 390. Dit is inclusief koffie, thee en lekkers. Neem zelf een lunchpakketje mee, ik zorg voor soep.