Zelfhealing

Zelfhealing – online workshop

workshop zelfhealing

“Every bad feeling is potential energy toward a more
right way of being if you give it space to move
toward its rightness.”
Gendlin

Ruimte voor zelfzorg, warmte en koestering.

Wat is zelfhealing?
Werken met energie is een heel directe vorm van werken met innerlijke conflicten en spanningen. Ons hele systeem is hierbij betrokken: lichaam, emoties, de mind, onze ziel en onze verbinding met spiritualiteit. Zelfhealing betekent op een nieuwsgierige manier met aandacht door je lichaam bewegen. Dat breng je natuurlijke energie meer in beweging. Je komt dichter bij jezelf en dichter bij authenticiteit.

Wat leer je?
In de workshop leer je zachte energetische oefeningen voor zelfzorg. Je kunt thema’s onderzoeken waar je weinig aandacht aan geeft, zoals gronding, ervaringen die je onvoldoende hebt verwerkt of je kwaliteiten. Door het werken met energie nodig je jezelf uit om spanningen wat los te laten waarmee een nieuwe balans mogelijk wordt.

Geen quick-fixes
De oefeningen zijn geen quick-fixes. Als het lukt om de oefeningen langere tijd wat vaker te doen kun je duurzaam iets veranderen en werken ze diep door.

Om de workshop goed te kunnen volgen is meditatie ervaring behulpzaam. Als je zin hebt in een uitdaging op dit gebied dan ben je ook van harte welkom. Eerst even overleggen? Mail me en dan kijken we of het past: nynke@socialeverandering.nu

Praktische informatie
Online workshop, dinsdag 14 april van 15.30 – 16.30 uur
De workshop is vrij te volgen, een vrijwillige bijdrage is welkom.
Aanmelden: mail naar nynke@socialeverandering.nu en je ontvangt de link voor de workshop.